Win 30% van uw aankoopbedrag terug!

De koude maanden komen er weer aan, de perfecte timing voor het aanschaffen van een sfeervolle haard. Wij zijn ons hiervan bewust en denken met u mee! Wanneer u een aankoop doet in de maand oktober maakt u namelijk kans om 30% van uw aankoopbedrag terug te winnen. Graveka Diessen nodigt u op 10 november om 15:00 uit voor de trekking in de showroom. Alleen aanwezige klanten maken kans, dus zorg dat u er bij bent!

Advies op maat

Of u nu op zoek bent naar een houtkachel, pelletkachel, cv kachel, speksteenkachel, gashaard of een elektrische haard. Wij denken met u mee! Bekijk ons assortiment of bezoek onze sfeervolle showroom. Dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie de verschillende mogelijkheden en komen we samen tot de oplossing die het best bij u past.

Koopzondag

De klok is bij ons niet belangrijk, tijd voor elkaar is wat telt. Daarom is iedere zondag van oktober koopzondag. Van 12:00 tot 17:00 staan wij voor u klaar met technische vakkundigheid, interieurkennis en passie voor warm en sfeervol wonen!

Graveka Diessen helpt u verder

Het aanschaffen van een kachel of haard vraagt om een doordacht proces. Graveka Diessen doet er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen voor, tijdens en na de aankoop van uw haard. In oktober bieden wij verschillende mogelijkheden om extra informatie op te doen. Zo komt er in de weekenden van 13/14 oktober en 27/28 oktober een specialist in de showroom voor de duurzame en speksteen installaties. Daarnaast bent u van harte welkom op onze stookavond. Deze stookavond vindt plaats op donderdag 25 oktober om 19:00 uur. Tijdens deze gratis stookcursus leert u alles om optimaal te kunnen genieten van uw houtkachel.

Wacht niet langer, en geniet van een huis vol warmte en sfeer!

*Let op: actie is niet geldig op lopende opdrachten

Inschrijven stookavond

Beoordeling 8.8 gebaseerd op 275 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist