• Home
  • Service & Contact

Service & Contact

Als erkend 5-sterrenspecialist kunt u rekenen op goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en een uitstekende garantie. Wij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Hebt u behoefte aan meer informatie of advies? Laat het ons alstublieft weten. De klok is bij ons niet belangrijk, tijd vrijmaken voor elkaar is wat telt. Onze contactgegevens staan hieronder en u kunt altijd even bellen. Vanzelfsprekend bent u ook altijd welkom in onze showroom in Diessen. Zelfs in de vroege ochtend, avond of op maandag helpen we u graag verder. Neemt u gerust contact met ons op! Warmte is uniek, onze klanten zijn dat ook. Mogen wij binnenkort genieten van uw warmte?

Serviceformulier

Of maak gebruik van dit serviceformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.  

Veel gestelde vragen

MontageVakmanschap, verantwoordelijkheid & veiligheid
Bij het plaatsen van een haard moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Vooral voor het rookkanaal en de achterwand gelden strenge veiligheidseisen. Daarom is het goed om te weten dat wij zijn aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde. Een waarborg voor zekerheid en dé garantie voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Complete montage
Onze professionele montage- en servicedienst neemt u graag werk uit handen. Van het enkel plaatsen van de warmtebron tot de complete uitvoering. Inclusief hak-, breek- en stucwerk. Wij werken veilig, netjes en conform alle voorschriften. Ook als het gaat om de aanleg of vervanging van rookkanalen. Wij leveren en plaatsen alleen rookkanalen die voldoen aan het KOMO-Keurmerk.

Zelf doen
Zelf de haard plaatsen? Natuurlijk kan dat! Wij hebben alle onderdelen voor u op voorraad. Evenals een uitgebreid assortiment onderhoudsmaterialen en stookaccessoires. Van kachellijm, -lak en -poets tot schoorsteenveegmaterialen, vilt, koord en rieten manden. Zoekt u maatwerk in uw kachelpijp, buis, verloopstuk of schoorsteenkap? Ook dat is geen probleem: in onze ambachtelijke smederij maken wij voor iedere situatie een perfecte oplossing.

Jaarlijks onderhoud kachelJaarlijkse controle gashaard
Uw sfeerverwarming heeft voor een veilige werking jaarlijks een controlebeurt nodig. Het kan zelfs zijn dat uw verzekeringsmaatschappij dat eist. Wij zijn bevoegd deze controle voor u te verzorgen. Hierbij reinigen wij uw kachel volledig en kijken de installatie grondig na. Uiteraard vergeten we ook het rookkanaal niet. We willen immers dat u veilig kunt genieten van het vlammenspel! Ook als u de kachel of haard eenmalig wilt laten opknappen na het ‘stookseizoen’, bent u van harte welkom.

Kosten van een onderhoud starten vanaf €65,-

SchoorsteenvegenEen jaarlijk terugkerend fenomeen: schoorsteenvegen
Een rookkanaal moet te allen tijde goed ‘trekken’ voor de aanvoer van zuurstof en afvoer van rookgassen. Ook is een verstopt of vervuild rookkanaal oorzaak nummer één van een schoorsteenbrand. Alleen al daarom is het nodig de schoorsteen ieder jaar te laten vegen. Wij nemen u deze zorg graag uit handen. Schoorsteenveegtarieven starten bij ons vanaf €65,-

Controles rookkanaal
Bij het vegen van de schoorsteen verwijderen we roet en verstoppingen, veelal door vogelnesten of bladeren. Indien nodig kunnen we kleine reparaties direct uitvoeren.

Camera inspectie
Bij twijfel over uw rookkanaal kunt u ons een camera-inspectie laten uitvoeren. Met een speciale camera bekijken we het hele rookkanaal om een eventueel probleem op te sporen. Zonder hak- en breekwerk. Wij beschikken over de modernste apparatuur en staan u graag bij met onze expertise.

3D tekeningWaarheidsgetrouwe driedimensionale tekening
Een kachel kopen doet u niet vaak. Daarom wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. In onze showroom kunt u volop inspiratie opdoen betreffende vormgeving en stijl. Ons persoonlijk advies is daarbij vanzelfsprekend. Maar we gaan graag een stapje verder. Om te beoordelen of uw keuze past in uw interieur, kunnen wij een driedimensionale tekening voor u maken.

Iets om naar uit te kijken
In een driedimensionale tekening zijn de maten van uw ruimte overgenomen. Bovendien zijn de wanden en vloeren ingekleurd en de ruimte aangekleed. Na plaatsing van de kachel in de tekening kunt u het resultaat vanuit meerdere hoeken digitaal beoordelen. Een zeer realistisch beeld van hoe het kan gaan worden. En natuurlijk een ‘droomplaatje’ waar u alvast naar vooruit kunt kijken!

Beoordeling 8.8 gebaseerd op 233 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist