SCHOUWEN

Maak kennis met onze ontboezemingen: onze schouwen welbeschouwd. Want schouwen geven een gekozen haard of kachel verder vorm. Ze maken het plaatje af. Belangrijk voordeel is dat een gekozen haard zo naadloos combineert met jouw interieurstijl. Schouwen kunnen worden gemaakt uit diverse steensoorten, zoals kalkzandsteen en marmer. Wij hebben een ruim assortiment opgesteld zodat je ze zelf mag komen aanschouwen.

ONZE SCHOUWEN

Een schouw als schoorsteenmantel verhoogt nóg meer de sfeer en gezelligheid. Leuk om tijdens de feestmaanden te decoreren. Dat mag best in elk seizoen. Jij zorgt zelf voor jouw schouwspel. Wij helpen daar graag aan mee.

Boucalaise schouw
Cheminé Holland BV Alpe schouw
Cheminée Holland BV Hautefort
Duclair schouw
Etampes Nevada blanco schouw
Stenay schouw

DE PERFECTE SCHOUW

We bieden uiteenlopende mogelijkheden om voor een perfecte schouw voor huis en haard te slagen. Ook is er de keuze uit voorzetschouwen of omlopende schouwen. Een omlopende schouw, het woord zegt het al, loopt om de haard heen. Omlopende schouwen worden dus om de haard heen geplaatst. Een voorzetschouw wordt vóór de haard gezet. Kun jij nog kiezen uit de verschillende maten, stijlen en kleuren?

GOED BESCHOUWD

Heb je al een haard? Neem dan een foto mee. Dan gaan we samen op zoek naar de mooiste schouw, passend bij jouw stijl. Wij lopen namelijk met je mee. Een pronkstuk in huis vraagt beslist om een doordacht proces. Dat doe je op je gemak en met de juiste mensen. Noem het gerust een ontdekkingstocht van passen, meten, overleggen, doorvragen, keuzes maken, tekenen en dromen. We gaan mee de diepte in en geven jouw schouw vorm, vloeiend opgaand in jouw interieur.

EEN SCHOUW KOPEN?

Wie investeert in een schouw is vanzelfsprekend ook benieuwd naar het prijskaartje. Bedenk dat een prijs van schouwen sterk afhankelijk is van de grootte en het materiaal van de schouw. En of er extra maatwerk nodig is. Een prijsopgaaf geschiedt daarom persoonlijk en altijd na een goed gesprek. Een gesprek waarin alle wensen en vereisten besproken zijn. Onze ambassadeurs beschouwen onze vakkundige toevoeging als een groot goed. Wij willen elkaar nog aanschouwen, vooral in deze tijd. Daar zijn we zuinig op. En dat wordt door onze klanten gewaardeerd, zo blijkt.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.