Ruil uw oude haard in en ontvang korting!

De ontwikkelingen in duurzaamheid staan niet stil. De laatste jaren zijn de Ecodesign richtlijnen voor haarden en kachels flink aangescherpt. Met trots kunnen wij zeggen dat de haarden en kachels bij Graveka Diessen stuk voor stuk voldoen aan deze eisen.

Stoken op hout en pellets

Een vernieuwde kachel of haard heeft een verbeterde verbranding. Dit zorgt voor een lage emissie en minder fijnstof. Daarnaast halen ze de nodige zuurstof nu rechtstreeks van buiten af. Zo blijft het zuurstofgehalte in uw woning beter op peil. Vergeet ook het voordeel van een hoger rendement niet! Bij aanschaf van een moderne kachel en een juist stookgedrag wordt bijvoorbeeld het hout volledig verbrandt. Wist u dat het zelfs mogelijk is om uw hout- of pellet kachel/haard aan te sluiten op uw (huidige) cv-installatie?

Stoken op gas

Heeft u zorgen over de aankomende veranderingen rondom de winning van aardgas in Nederland? Dan bied onze nieuwste generatie gashaarden de oplossing. Het overgrote deel van ons assortiment is namelijk te verkrijgen in een versie die geschikt is voor flessengas, zoals propaan en butaan. Ook uw bestaande haard kan makkelijk worden omgebouwd tot een haard op flessengas.

Stoken met water en elektra

Indien bovengenoemde haarden onmogelijk of ongewenst zijn, maakt een elektrisch vuur het toch mogelijk om de sfeer en gezelligheid in huis te halen. De beleving van een rijk vuur ontstaat uit waternevel en elektriciteit.

Warm en sfeervol wonen

De passie voor ‘warm & sfeervol wonen’ zit ons in het bloed. Naast technische vakkundigheid hebben wij namelijk ook interieurkennis in huis. Onze interieur ontwerpen die betrekking hebben op onze haarden en kachels kunnen wij zelfs voor u in een fotorealistische tekening laten zien. Indien gewenst kunnen we samen met een interieurarchitect kijken naar het complete plaatje. Zodat de haard de sfeer van uw ruimte naar een hoger niveau tilt. Naast de verbeteringen ten opzichte van het milieu en uw rendement, is natuurlijk ook het design met de tijd mee gegaan. Een duurzame & sfeervolle kachel voor elk interieur! Wie wil dat nou niet?

Wij zijn klaar voor de toekomst, u ook?

Graveka Diessen beloond!

Omdat we samen willen streven naar een beter milieu, belonen wij heel de maand oktober uw bewuste keuze. U krijgt bij inruil van uw oude haard 10% korting* op uw nieuwe haard! Deze actie is geldig op elke haard binnen ons assortiment. Dus, of u nu op zoek bent naar een haard op gas, hout, pellets of elektra neem eens een kijkje in onze showroom. Vind samen met onze adviseur de haard of kachel die het beste bij u past. De koffie staat klaar!

* Let op: actie is niet geldig op lopende offertes/opdrachten en showroomaanbiedingen. Maximale korting voor inruil oude haard is € 500,=.

Afspraak maken

Inschrijven stookavond

Beoordeling 8.8 gebaseerd op 275 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist