PIZZAOVEN

Wilt u zelf een pizzaoven bouwen? Wij hebben de uitdaging voor u! Niets is zo lekker als een versgebakken pizza of brood uit een houtgestookte pizzaoven. Alle onderdelen van deze prefab oven zijn gemaakt van hoogwaardig materialen. De vorm van het gewelf maakt een juiste verwarming van de pizzaoven mogelijk waardoor de oven ook het gerecht op de juiste manier bakt.

PIZZAOVEN BOUWEN

De pizzaovens worden zelfs met de hand gemaakt! De P90 oven is gemiddeld 9 cm dik en deze weegt bijna 400kg. In deze pizzaoven kunt u met gemak 2 a 3 pizza’s tegelijk bakken die dan ook nog eens binnen enkele minuten klaar zijn. De kleine P60 pizzaoven weegt zo’n 180kg. De kleine oven is goed voor 1 pizza tegelijk. De grote pizzaoven blijft langer op een stabiele temperatuur. Ideaal als u voor een grotere groep mensen pizza’s bakt! Een minder zware oven koelt sneller af.

Pizza bakken in een Graveka pizzaoven
Graveka pizzaoven

Pizza oven kopen?

De grote of de kleine pizzaoven? Wij kijken samen graag wat de beste keuze voor u is. De pizzaovens worden compleet geleverd met Nederlandstalige instructie, een deurtje en een aansluitstuk voor een rvs-schoorsteen. Tevens kunnen we er alles bijleveren qua isolatieplaten en isolatiematerialen zodat het bouwpakket voor u compleet is. Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid meer accessoires toe te voegen. Kom naar onze showroom en bespreek de mogelijkheden met ons!
En… ruikt u de geur al van de pizza??….

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.