Zomeractie! Planika buitenhaard

Is ie niet prachtig, deze Planika buitenhaard model Lighthouse? Met aan alle kanten zicht op het vuur, geen stijlen tussen de ruiten en rondom compleet glas is het een lust voor het oog! De haard brandt op propaangas, is uitgerust in zwart staal en gemakkelijk te verplaatsen vanwege de wieltjes. Kortom: een echte sfeermaker op zowel terras en in de tuin. Deze zomer bij Graveka Diessen verkrijgbaar!

We hebben met deze preview alvast een leuke zomeractie! Wil jij deze haard t.w.v. € 1.050,- inclusief beschermhoes cadeau krijgen? WoW!

Van dinsdag 26 mei t/m maandag 15 juni krijg je deze prachtige buitenhaard cadeau bij besteding vanaf € 8.000,=. Bij besteding vanaf € 4.000,= ontvang je 50% korting en koop je deze mooie haard al voor maar € 525,=.

Voorwaarden:
– niet geldig bij lopende offertes en opdrachten;
– niet geldig in combinatie met andere acties en showroommodellen;
– niet inwisselbaar tegen contanten;
– aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze mooie en sfeervolle Planika buitenhaard is de hele maand juni verkrijgbaar voor maar € 895,= (inclusief beschermhoes).

Kom langs, raak geïnspireerd en geniet binnenkort van een heerlijk vuurtje in je tuin op je terras!

Let op: onze showroom is gewoon geopend. Ivm het Corona virus hanteren we uiteraard de richtlijnen van het RIVM; we vragen jou die ook in acht te nemen. Wil je langskomen, neem dan eerst even telefonisch contact met ons op (013-5041784) dan plannen we samen een afspraak in. We zijn erg flexibel en hebben zelfs extra mogelijkheden om vanaf 8.30 uur of na 17.30 uur onze showroom te bezoeken, zodat je op dat moment onze enige bezoeker bent. Zo zorgen we, ook nu, op gepaste afstand, voor een portie inspiratie!

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 400 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist