Update Covid – Wij houden ons contact graag warm

Met het nieuws dat ook Nederland nu in lockdown is, sluiten ook wij vanaf 15 december tot nader bericht de deuren van onze showroom.

We begrijpen en respecteren tegelijkertijd het besluit en hopen dat het bijdraagt aan het vooruitzicht naar betere tijden! Met het sluiten van onze showroom, stopt echter niet onze dienstverlening en service aan huis!

We blijven dan ook positief en kijken graag naar wat er wél kan de komende tijd:

– Ons magazijn blijft gewoon geopend. Heb je spullen nodig om thuis te klussen dan kun je die, op afspraak, op komen halen in Diessen.

– Bij Graveka laten we je natuurlijk niet in de kou zitten: onze installateurs blijven aan het werk. Geplande afspraken voor het plaatsen van een nieuwe kachel of haard of voor onderhoud gaan dus door. We nemen voorafgaand aan de afspraak altijd even telefonisch contact op om er zeker van te zijn dat iedereen gezond is (we zijn natuurlijk zuinig op ieders gezondheid).

– Advies aan huis! Heb je zin om je (juist nu) te oriënteren op een nieuwe kachel of haard? Maak een afspraak met een van onze medewerkers en we komen op afspraak bij jou thuis. Samen nemen we je ideeën en wensen door, we bekijken de woonsituatie ter plekke en laten je de mogelijkheden zien via o.a. brochures. Uiteraard met inachtneming van de voorgeschreven richtlijnen (op 1,5 meter, met mondkapje en iedereen klachtenvrij). Kortom, er is veel mogelijk. Vertel ons je wens en we denken graag met je mee.

Je maakt gemakkelijk een afspraak voor het afhaalmagazijn of voor een advies aan huis gesprek via:

[email protected]  of 013-5041784

De brandende kachels in onze showroom maken tijdelijk plaats voor sfeervolle online inspiratie: blijf ons dus zeker volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn en neem ook eens een kijkje verder op onze website.

En tot slot het allerbelangrijkste: help elkaar waar mogelijk, wees lief voor elkaar en blijf vooral gezond!

Graveka Diessen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 432 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist