Wat is een barbecue terrashaard?

Een terrashaard is een ware toevoeging aan je tuin. Op koele zomerdagen kun je met een terrashaard heerlijk van de lange avonden genieten. De haard brengt naast warmte ook sfeer met zich mee. Het knisperende vuur en het gekleurde vlammenspel maken een avond compleet. De terrashaard is niet alleen functioneel voor de warmte. Er zijn verschillende terrashaarden waarop gebarbecued kan worden. Zo kun je heerlijk buiten koken en dineren.

Barbecueën op een terrashaard

Outdoor cooking is erg populair. Het is een leuke manier om met je dierbaren buiten te dineren. Gezellig met iedereen in de tuin en ondertussen het eten bereiden. Doordat sommige terrashaarden geschikt zijn om op te barbecueën is het mogelijk hierop heerlijke maaltijden te bereiden. Begin de zomeravond met een gezellige barbecue. Wanneer de temperatuur afneemt kan de haard worden opgestookt voor extra warmte. Op deze manier heb je de hele avond plezier van de terrashaard.

Verschillende soorten barbecue terrashaarden

Er zijn verschillende soorten barbecue terrashaarden. Door de ruime keuze aan materialen en designs vind je altijd een barbecue terrashaard die past in jouw tuin. Kies je voor een strak en modern of liever voor een robuust en stoer design? Alles is mogelijk! Doordat veel haarden verrijdbaar zijn kun je op elke plek in de tuin gemakkelijk van de haard genieten. Veiligheid is uiteraard zeer belangrijk bij een terrashaard. Daarom mag de haard niet brandend worden verplaatst. Zorg ervoor dat de haard stabiel staat en niet meer verplaatst hoeft te worden voordat je hem aansteekt. Let er ook op dat een houtgestookte haard aan bepaalde eisen moet voldoen. Je wilt niet dat de terrashaard overlast veroorzaakt bij de buren. Het is belangrijk dat de terrashaard op een goede en verantwoorde manier geïnstalleerd is. Daarnaast is hierbij bewust stookgedrag niet weg te denken. Een hout gestookte open terrashaard heeft vaak een onvolledige verbranding. Dit is ongezond voor jezelf en de omgeving. Laat je altijd goed informeren voordat je de terrashaard koopt en in gebruik neemt. Wil je meer informatie over terrashaarden en de mogelijkheid hierop te koken? Graveka deelt graag alle informatie over deze bijzondere haarden. Zo kan jij deze zomer nog genieten van een terrashaard en heerlijke barbecue.
Graveka Diessen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 457 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist