Project C Eersel speksteenkachel houthaard gashaard

Project C Eersel
Project C Eersel Speksteenkachel.1
Project C Eersel Gashaard
Project C Eersel Houthaard

Bij Graveka Diessen staat de wens van de klant altijd centraal, op basis van zijn gedachte, idee of wens gaan we in gesprek.
Ons doel is om mee te denken, voorbeelden te laten zien en samen toe te werken naar een fantastisch eindresultaat.

Deze klant had specifieke ideeën over sfeer en uiterlijk van de haard en het plaatje eromheen. Voor de sfeer en warmte in huis is gekozen voor een Tulikivi speksteenkachel, compleet op maat gemaakt in Finland. Ook voor de bank en wand had de klant een specifieke wens die vervolgens samen met ons verder is uitgedacht, ontworpen en uitgevoerd. De kachel verwarmt de hele living en kantoor. De zonnestralen die het huis binnendringen zijn iedere dag een cadeautje,
aangevuld door de heerlijke stralingswarmte van de kachel. Een Tulikivi kachel wordt compleet op maat gemaakt in Finland. Tulikivi speksteenkachels zijn knuffelkachels bij uitstek; ze zorgen voor ultieme sfeer, heerlijke warmte en zijn ook een aanwinst voor het interieur. Deze klanten zijn super enthousiast over hun nieuwe aanwinst en terecht, het is werkelijk prachtig geworden. Leuk dat we even een kijkje mochten komen nemen; we wensen ze veel warmte en sfeer toe!

Ook ervaren hoe deze knuffelkachel jouw woonkamer, keuken, kantoor of showroom kan verwarmen en je interieur een boost kan geven? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Fotografie: Studio de Brink

Graveka Diessen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 457 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist