Planika buitenhaard

Is ie niet prachtig, deze Planika buitenhaard model Lighthouse? Met aan alle kanten zicht op het vuur, geen stijlen tussen de ruiten en rondom compleet glas is het een lust voor het oog! De haard brandt op propaangas, is uitgerust in zwart staal en gemakkelijk te verplaatsen vanwege de wieltjes. Kortom: een echte sfeermaker op zowel terras en in de tuin. Nu bij Graveka Diessen verkrijgbaar!

Deze mooie en sfeervolle Planika buitenhaard is nu verkrijgbaar voor maar € 895,= inclusief beschermhoes (zolang de voorraad strekt).
De normale prijs bedraagt € 1.050,=

Waan je jezelf al buiten op je loungeset onder een dekentje met een kopje chocomel? Met een druk op de knop zet je de haard aan. Kom langs, raak geïnspireerd en geniet binnenkort van een heerlijk vuurtje in je tuin op je terras! 

Let op: onze showroom is gewoon geopend. Ivm het Corona virus hanteren we uiteraard de richtlijnen van het RIVM; we vragen jou die ook in acht te nemen. Wil je langskomen, neem dan eerst even telefonisch contact met ons op (013-5041784) dan plannen we samen een afspraak in. We zijn erg flexibel en hebben zelfs extra mogelijkheden om vanaf 8.30 uur of na 17.30 uur onze showroom te bezoeken, zodat je op dat moment onze enige bezoeker bent. Zo zorgen we, ook nu, op gepaste afstand, voor een portie inspiratie!

Graveka Diessen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 446 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist