Natuurgetrouw vlammenspel met een gashaard

Wilt u genieten van warmte en sfeer zoals bij een echte haard maar hier geen omkijken naar hebben? Een gashaard biedt de oplossing. Door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren kan het vlammenspel van een houthaard zo natuurgetrouw worden nagebootst in de gashaard dat u het verschil vrijwel niet ziet.

Voordelen van een gashaard

Het voordeel van een gashaard is dat hij gemakkelijk te bedienen is. Het bedienen van deze haard kan door middel van een afstandsbediening, app of domotica. Met deze bediening kunt u de gashaard gemakkelijk aansteken, uit zetten en reguleren. U hoeft enkel op een knop te drukken en het genieten kan beginnen. Tegenwoordig zijn de meeste gashaarden zelfs gemakkelijk te bedienen met een mobiele telefoon of tablet.

Een ander voordeel van een gashaard is dat het stoken op gas schoon en veilig is. Er kunnen bij een gashaard namelijk geen vonken uit de haard spatten. Doordat u de gashaard zo gemakkelijk uit zet, kunt u hem gemakkelijk alleen de ochtend, middag of avond laten branden. Zelfs voor een uurtje extra sfeer in huis zet u de haard met een druk op de knop aan en uit.

Verschillende gashaarden

Er zijn verschillende verbrandingssystemen waaruit gekozen kan worden. Wanneer u kiest voor een gesloten verbrandingssysteem is er niet altijd een gemetselde schoorsteen nodig. De verbrandingsgassen kunnen bij een gashaard met een gesloten systeem gemakkelijk worden afgevoerd via een eenvoudige doorvoer. Deze doorvoer kan in het dak of de gevel worden geplaatst. Vraag altijd advies over het verbrandingssysteem voor uw huidige situatie. Zeker wanneer u een open verbrandingssysteem wilt gebruiken dient u zich aan strikte regelgeving houden.

Gashaarden zijn er in verschillende soorten en stijlen. Hierdoor past een gashaard bij elk interieur. Bekijk altijd goed welke gashaarden er geschikt zijn voor uw ruimtes. Samen met uw wensen en stijl voorkeuren kan een professional de geschikte haard voor u vinden. Voor advies over de gashaarden kunt u contact met Graveka opnemen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Graveka Diessen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 457 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist