Jotul zomeractie

Speciaal voor jou hebben we opnieuw een mooie actie, van het Noorse Jotul. De meest verkochte kachels van Jotul nu extra aantrekkelijk geprijsd, bespaar tot € 300,=.

Jøtul ontwerpt en produceert duurzame gietijzeren kachels, inbouwkachels en haarden. De keuze voor gietijzer is eenvoudig: het doorstaat de tand des tijds. De onderdelen zijn duurzaam en tegelijkertijd gemakkelijk te vervangen. De tijdloze producten van Jotul slaan een brug tussen heden en verleden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Puur Noors vakmanschap gaat samen met functioneel design. Bij Jøtul gelooft men nog altijd dat vorm in dienst moet staan van functie. Een kachel van Jøtul garandeert een heerlijk knisperend haardvuur, een mooi omlijst uitzicht op het perfecte vlammenspel, een tijdloos ontwerp en een geoptimaliseerde brandtechniek voor efficiënt en milieuvriendelijk gebruik. 

Nieuwsgierig geworden naar deze tijdloze warmtebron en benieuwd naar de bijbehorende actie?

En als Jotul leverancier laten wij je natuurlijk het liefst live kennismaken met deze tijdloze warmtebron; welkom om de kachels te komen aanschouwen in onze showroom!

Deze actie is geldig op de volgende modellen; F371 – F373 – F163 – F105 en F305

Deze actie is geldig van 1 juni t/m 31 augustus onder deze voorwaarden:
– niet geldig bij lopende offertes en opdrachten;
– niet geldig in combinatie met andere acties en showroommodellen;
– niet inwisselbaar tegen contanten;
– aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Jotul F105

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 402 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist