Inbouw houthaard plaatsen

Een liefhebber zweert bij een echte houthaard. De vlammen die het huis verwarmen zijn fantastisch! Omdat het vuur zelf gemaakt wordt, is het extra leuk om naar te kijken. Populair onder de houthaarden, zijn de haarden met een liftdeur. Hierdoor kan je zelf beslissen of de haard open of dicht gestookt wordt. Wil je een moderne of klassieke uitstraling van de houthaard? Alles is mogelijk. Laat je goed informeren voor de aanschaf van een houthaard over de mogelijkheden en veiligheid. Wil je optimaal genieten van de heerlijke warmte van de houthaard? Zorg er dan voor dat het stoken altijd veilig is voor jou en de omgeving.

Rookkanaal bij een inbouw houthaard

Het is mogelijk om een inbouwhaard direct aan te sluiten op de buitenlucht. Doordat de haard brand op de lucht van buiten, ontstaat er een gesloten systeem. Hierdoor zijn de haarden perfect in staat het hout om te zetten in warmte. Zo kun je sfeervol de kamer verwarmen. Is er geen schouw waarop de inbouwhaard aangesloten kan worden? Dit is geen enkel probleem. Een specialist weet precies hoe dit opgelost kan worden. Het is mogelijk een inbouwhaard te plaatsen die volledig aan jouw wensen voldoet.

Informeer over het plaatsen van een inbouw houthaard

Voordat je begint met het plaatsen van de houthaard doe je er goed aan bij de gemeente te informeren naar de regels. Per gemeente zijn er verschillende regels over het gebruik van een haard. Bekijk goed welke haard het beste bij jouw woning en omgeving past. Zo heb je van een inbouw haard jarenlang plezier!

Graveka Diessen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 457 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist