Haard op maat: wat zijn de mogelijkheden?

Als er iets sfeer in uw woning brengt, dan is het wel een haard. Het is de perfecte combinatie van warmte en een knusheid. Op dit moment is het hartje zomer en denkt u misschien niet zoveel na over de warmtebronnen in uw huis. Het was de afgelopen tijd immers al warm genoeg. Toch is dit het perfecte moment om inspiratie op te doen voor een haard.

Met andere woorden: begint u hier nu mee, dan bent u in het najaar verzekerd van warmte en gezelligheid in huis! Bij Graveka kunt u uw haard volledig op maat en naar uw wens samenstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een haard op maat? In dit artikel leest u er meer over.

Een haard op maat

Haarden zijn er in allerlei soorten en maten. Een grote kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De keuze is namelijk enorm. Daarom is het bij het samenstellen van een haard op maat belangrijk om er goed over na te denken wat voor haard u wilt. Heeft u geen idee? Geen punt. We denken graag met u mee en vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op onze website vindt u diverse voorbeelden van mogelijkheden met haarden. Kijk gerust eens rond. Om het een beetje overzichtelijk voor u te maken hebben we een aantal belangrijke aspecten voor u op een rijtje gezet.

Diverse dessins

Zoals u ziet op onze website zijn haarden er in uiteenlopende dessins. Of u nu een klassieke of een moderne woning hebt, een industrieel of een landelijk interieur: voor elk interieur is er een haard op maat. Zo zijn er varianten met een mooie strakke vormgeving, maar ook varianten met prachtige elementen uit de natuur. Ook de materialen zijn per haard weer verschillend. Kortom, er is van alles mogelijk. Heeft u zelf ideeën? Schroom dan vooral niet om ze met ons te delen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor een maatwerk haard.

De juiste maat voor uw haard

Een haard moet natuurlijk wel in uw interieur passen. Gelukkig is het assortiment van Graveka ruim. Voor elke woning is er wel een haard op maat. In de ruimte beperkt? Dan is een kleine haard uiteraard de beste optie. Heeft u juist veel ruimte? Dan verdient de haard een prominente plek in uw woning. Zo wordt het een echte eyecatcher! Weet u niet precies wat voor haard het beste bij uw situatie past? Wij denken graag met u mee.

Kom eens langs bij Graveka!

Naast diverse maten en dessins, zijn er ook nog eens uiteenlopende mogelijkheden voor een haard op maat. Zowel voor binnen en haarden voor buiten. Meer weten? Neem contact met ons op. We helpen u graag met het uitkiezen van een fijne warmtebron!

Graveka Diessen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 446 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist