Gashaard op maat eetcafe Diessen

Wist je dat wij naast woonhuizen, van appartement tot villa, ook adviseren op het gebied van haarden en kachels op zakelijke locaties en de gehele installatie verzorgen? Denk daarbij aan café’s en restaurants, locaties die bij uitstek geschikt zijn voor een sfeervolle en warme aankleding.

Zo hebben we bijvoorbeeld deze haard mogen plaatsen bij Café Kerkzicht in Diessen (voor ons dichtbij huis). Hun uitgangspunt was een huiselijk gevoel bieden aan de klant die te gast is voor een kopje koffie met taart of voor een gezellige lunch of diner. Het betreft een open gashaard, ontworpen naar de wensen van de klant en op maat gemaakt voor de ruimte waarin deze geplaatst zou worden. De haard straalt warmte uit als je erbij zit, dat is genieten met je kopje koffie. Het is echt een aanwinst voor de zaak laat de eigenaar ons weten: ‘de haard brandt elke dag!’


Een bijzondere haard

Met de wens van een haard die gezelligheid brengt en ook de zithoek verwarmt zijn we samen met deze klant gaan zitten voor een ontwerp. Ze waren echt op zoek naar een bijzondere haard. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op een fronthaard aangezien die aansloot bij de wens van het aparte slangenleer effect van het stucwerk op de schouw. Een andere wens van de klant was de houten balk naast de haard. Deze doet dienst als knus hoekje met de mogelijkheid om er gezellig te gaan zitten. Het betreft een Bellfires Thopsam gashaard. De haard is prachtig afgewerkt door Stukadoors- en Afbouwbedrijf M. van der Looy.  

Zo zie je maar weer, geen idee is te gek en (bijna) geen wens onuitvoerbaar. Graveka Diessen ziet het iedere keer weer als een uitdaging om op basis van de ideeën van de klant samen toe te werken naar een passend ontwerp en zorg te dragen voor een gedegen uitvoering. Ook hier kijken we met veel voldoening terug op het project.

Foto door Studio de Brink

Project Hapert
Gashaard Projecten Gashaard

Gashaard in de keuken

We nemen een kijkje in een interieur waarbij is gekozen voor een gashaard in een specifiek deel van het huis, in de keuken. Het betreft een Helex BV haard. De betonstuc op de haard geeft een landelijke sfeer aan het geheel en zorgt voor een warme en knusse sfeer in de (woon)keuken. De haard verwarmt het vertrek en wordt vaak gestookt om de keuken even lekker op te warmen. Zodoende doet deze haard perfect dienst als bijverwarming.

Het stucwerk is verzorgd door Stukadoors- en Afbouwbedrijf M. van der Looy. Naast een kachel of haard op maat kunnen wij ook adviseren in de aankleding van de haard en hebben we ook goede samenwerking met bijvoorbeeld stukadoors. Van advies tot en met de installatie, we denken graag met je mee.

Foto door Studio de Brink

Project Hapert
Keuken Gashaard

Gesloten gashaarden Diessen – strak ingebouwd

Gashaard 1
Gashaard 2
Gashaard 3
Gashaard 4
Gashaard 5
Gashaard 6
Gashaard 7

Project L – Diessen

Project L Diessen 1
Project L Diessen 5
Project L Diessen 4
Project L Diessen 3
Project L Diessen 2
Projec L Diessen 6

Project vH Diessen

Project VH Diessen (5)
Project VH Diessen (3)
Project VH Diessen (2)
Project VH Diessen (4)
Project VH Diessen (1)

Project D – Diessen

Project D Diessen

Project HH – Diessen

Project Hh Diessen 7
Project Hh Diessen 6
Project Hh Diessen 2
Project Hh Diessen 1
Project Hh Diessen 4
Project Hh Diessen 5
Project Hh Diessen 3
Graveka Diessen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 457 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist