Geniet van een prachtig vlammenspel

Wilt u genieten van prettige en sfeervolle warmte? Dit is tegenwoordig overal mogelijk! Ook wanneer u niet de mogelijkheid heeft een rookkanaal te plaatsen. De elektrische haard biedt de oplossing. Deze haard kan een prachtig vlammenspel nabootsen waardoor het lijkt alsof u van echt vuur geniet. Voordat u een elektrische haard gaat kopen is het belangrijk goed te weten wat de mogelijkheden zijn. Kies een elektrische haard die volledig bij uw eisen en wensen aansluit.

De elektrische haard

Wanneer het niet mogelijk is een rookkanaal te plaatsen, hoeft dit niet te betekenen dat u de charme van een haard moet missen. Voor een elektrische haard heeft u alleen een stopcontact nodig op de plek waar u de haard wilt plaatsen. Sommige elektrische haarden zijn aan te sluiten op een thermostaat. Het is hierdoor gemakkelijk de warmtecapaciteit te regelen. Dit is echter alleen mogelijk bij een haard waar de warmte met behulp van een ventilatiesysteem de ruimte in wordt geblazen. Vraag hierover altijd advies aan een professional.

Een elektrische haard met levensecht vlammenspel

Door de nieuwste technologieën wordt het steeds gemakkelijker realistisch vuur na te bootsen. Dit kan met behulp van een videoprojectie waarmee een vuurbeeld kan worden gecreëerd die levensecht lijkt. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een driedimensionaal beeld. Om dit vuurbeeld te creëren wordt er gebruik gemaakt van lichtprojectie op ultrafijne waterdamp. Er wordt met deze techniek ook een rook effect nagebootst. Door het plaatsen van een elektrische haard hoeft u nooit meer met hout in de weer om toch van een realistisch vlammenspel te genieten. Elektrische haarden zijn er in veel verschillende modellen en maten. Kiest u voor een slank en strak model of liever voor een landelijk exemplaar? Het is belangrijk dat de haard past bij de rest van de ruimte en zo goed tot zijn recht kan komen. Neem gerust contact met ons op voor alle informatie over de elektrische haarden. We adviseren u graag over de mogelijkheden in uw ruimte.
Graveka Diessen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 457 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist