Fijnstof vrij hout stoken!

Fijnstofvrij hout stoken kan! Laat ons daar als bewuste gebruikers, installateurs en fabrikanten samen voor gaan.

Was u de laatste tijd wat onzeker of hout stoken nog wel kan en mag ? Twijfel niet langer ! We gaan voluit voor fijnstofvrij houtstoken en om dat te vieren bieden we een gratis fijnstof afscheider aan van Kutzner+Weber (waarde +/- € 2.000, toestelafhankelijk) bij aankoop van een Tulikivi speksteenkachel gedurende de actieperiode deze herfst.

Combineer een slimme Senso speksteenkachel van Tulikivi met de elektrostatische fijnstofafscheider van Kutzner+Weber. Het klein beetje fijnstof dat de speksteenkachel produceert, wordt afgezet tegen de wand van het rookkanaal. Bij het schoorsteenvegen wordt het eenvoudig als roet verwijderd. Zolang u maar droog hout stookt en het vuur goed aanmaakt, kan u zorgeloos genieten van de hernieuwbare houtenergie en de zalige stralingswarmte van de speksteenkachel. Fijnstofvrij hout stoken kan heel wat verwarmingskosten sparen en het klimaat helpen redden, zonder onze luchtkwaliteit te bedreigen.

Deze absoluut unieke actie is het resultaat van een samenwerking tussen het Finse bedrijf Tulikivi en het Duitse bedrijf Kutzner+Weber. De actie is geldig voor alle bestellingen geplaatst tussen 15/9/2019 en 31/10/2019 bij aankoop van een massieve speksteenkachel uit het moderne Karelia gamma van Tulikivi. De gratis fijnstof afscheider betreft het basismodel Airjekt van Kutzner+Weber en dit aanbod is exclusief eventuele hulpstukken, opties en installatiekosten. Deze actie is uitsluitend geldig bij de deelnemende Tulikivi dealers. Graveka Diessen is een van deze 8 deelnemers.

Tot ziens in onze showroom.

Afspraak maken

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 376 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist