Corona maatregelen

Het Corona virus houdt het land momenteel in zijn greep. Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons als vanzelfsprekend aan de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat wij de volgende maatregelen moeten nemen:

– Onze monteurs zijn als ze aan het werk zijn niet verkouden of ziek. Ze blijven bij verkoudheid en ziekte, volgens de richtlijnen van het RIVM, thuis.

– We zijn zuinig op hun gezondheid dus vragen we ook van onze klanten om in het geval van symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts) geplande afspraken voor onderhoud of installatie af te bellen. Dit kan door te mailen ([email protected]) of te bellen via het algemene nummer (013-5041784) of op het mobiele nummer dat via de mail wordt gestuurd. Als uw gezondheid en de situatie het weer toe laat wordt de afspraak uiteraard opnieuw gepland.

– Onze showroom blijft vooralsnog gewoon geopend. Uiteraard nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen, zo nemen we het begrip ‘voldoende afstand’ in acht en is er desinfectie aanwezig.

– Ook voor bezoek aan onze showroom geldt het dringende verzoek om in geval van de symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts), uw bezoek tot een later moment uit te stellen. Wij willen de gepaste afstand zoveel mogelijk kunnen bewaken voor u en onze medewerkers. Daarom sluiten wij na binnenkomst van 4 (extra) personen tijdelijk de deur.

– Heeft u geen van de genoemde verschijnselen en wilt u graag langskomen? Dat kan. Wij stellen het op prijs als u van tevoren even contact met ons opneemt als u langs wenst te komen. Dan plannen we samen een afspraak in; we zorgen dan voor voldoende bezetting en kunnen zo rekening houden met het aantal bezoekers in onze showroom.

Ervan uitgaand dat we met deze maatregelen uw en onze gezondheid zo goed als mogelijk beschermen proberen we u de komende periode toch zo goed mogelijk van dienst te zijn; we rekenen op uw begrip en hulp.

Samen zijn we sterk, hopelijk breken snel weer betere tijden aan.

Graveka Diessen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 450 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist