Corona maatregelen

Als vanzelfsprekend houden wij ons ook aan de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM betreffende het corona virus. Dat betekent dat wij de volgende maatregelen nemen:

– Onze monteurs zijn als ze aan het werk zijn niet verkouden of ziek. Ze blijven bij verkoudheid en ziekte thuis.

– We zijn zuinig op hun gezondheid dus vragen we ook van onze klanten om in het geval van symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts) geplande afspraken voor onderhoud of installatie af te bellen. Dit kan door te mailen ([email protected]) of te bellen via het algemene nummer (013-5041784) of op het mobiele nummer dat via de mail wordt gestuurd. Als uw gezondheid en de situatie het weer toe laat wordt de afspraak uiteraard opnieuw gepland.

– Voor bezoek aan onze showroom geldt het verzoek om in geval van de symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts), uw bezoek tot een later moment uit te stellen. 

– Heeft u geen van de genoemde verschijnselen en wilt u graag langskomen? Dat kan. Wij stellen het op prijs als u van tevoren even contact met ons opneemt als u langs wenst te komen. Dan plannen we samen een afspraak in; we zorgen dan voor voldoende bezetting om u van een goed advies te voorzien. 

Ervan uitgaand dat we met deze maatregelen uw en onze gezondheid zo goed als mogelijk beschermen proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn; we rekenen op uw begrip en hulp.

Tot ziens.

Graveka Diessen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 457 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist