TUINKACHELS

Geniet in de tuin of op het terras van een van onze tuinkachels. Een tuinkachel verlengt de zomeravonden en verkort te winter. Sfeer en warmte zijn daarbij de codewoorden. Tuinkachels geven bovendien een verlenging aan de woonkamer. Je brengt eenvoudig ‘binnen’ naar ‘buiten’.

Hét ultieme buitengenot? Outdoor cooking is hot! Bak ze bruin of een stoere steak? Sommige tuinkachels zijn zelfs geschikt om op te koken of te barbecueën. Tip: tover je terras om tot een buitenkeuken en kus de kok. Met een tuinkachel maak je warmte in een handomdraai.

Gezellig rond de tuinkachel
Heerlijk ontspannen bij de tuinkachel
Gemakkelijk te verplaatsen tuinkachel
Ronde tuinkachel
Tuinkachel met houten uitstraling
Ingebouwde tuinkachel

COLLECTIE TUINKACHELS

Onze zorgvuldig samengestelde collectie tuinkachels zijn een verlengstuk van het huis. Tuinkachels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Ook voor wat het materiaalgebruik betreft valt er veel te kiezen. Sierlijk of klassiek? Of liever een statement in de tuin met een moderne tuinkachel? Kom sfeer proeven en ontdek de wereld van deze buitenkachels. Wij adviseren graag in de verschillende mogelijkheden.

EEN TUINKACHEL KOPEN?

Wat doe je liever? Eerst een tuinkachel kopen en dan de tuin? Of gaat het om een bepaald deel van de tuin? Welke plannen dan ook, wij delen graag onze expertise en geven je tips. Dat geldt ook voor onze tuinkachels. We combineren ze desgewenst bij de mooiste ontwerpen. Passend bij huis en tuin. Jouw eigen huis en tuin. Jouw eigen tuinkachel!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.