SPEKSTEENKACHELS

Ontdek de warmte van steen. Een speksteenkachel voelt aangenaam aan. Speksteenkachels geven een ontspannen sfeer in de warmte die ze uitstralen. Een speksteenkachel is het hart van het huis. En draagt daardoor op een natuurlijke wijze bij aan een warm thuis voor het gezin. Ideaal aan speksteen is de aangename en tevens veilige warmte voor kinderen. De meeste kinderen spelen graag in de nabijheid van de speksteenkachel en zijn stralingswarmte. Kinderen zijn puur, een speksteenkachel ook. Met dank aan de natuur!

Wij bieden een ruime keuze uit diverse speksteenkachels. En zijn officieel dealer van onder meer Tulikivi & Altech.

Tulikivi speksteenkachel Raita 18
Mooie speksteenkachel voor de woonkamer
Stijlvolle speksteenkachel
Speksteenkachel van Graveka Diessen
Speksteenkachel met stenen uitstraling
Speksteenkachel met extra opslag
Platte speksteenkachel
Speksteenkachel in de keuken
Moderne speksteenkachel
Een speksteenkachel voor elke ruimte

HET GEVOEL VAN EEN SPEKSTEENKACHEL

Speksteenkachels geven een natuurlijk gevoel. En die kracht van de natuur is verantwoordelijk voor magische warmte. Speksteen is namelijk een zachtgrijze steen dat als stollingsgesteente meer dan twee miljard geleden ontstond. Diep in de aardkorst ligt de fascinerende geboorte van deze zachte steen. Ondertussen verwarmt diezelfde steen vele huiskamers. De belangrijkste mineralen in het Tulikivi speksteen zijn vooral Magnesiet, Chloriet en Talk. De hoge concentratie Magnesiet zorgt voor een hoge warmteafgifte. De andere mineralen zijn verantwoordelijk voor de mooie tinten en kleurtekening in de steen. Ook de houtkachels van Graveka geven een natuurlijk gevoel. Hierbij profiteer je alleen niet van de veiligheid die een speksteenkachel wel biedt.

EEN SPEKSTEENKACHEL KOPEN?

Wie van plan is om een speksteenkachel te kopen, denkt eerst na. Altijd is het goed om er even voor te gaan zitten. De aanschaf van een verrijkende warmtebron doe je niet ‘even’. De keuze van een geschikte speksteenkachel is namelijk afhankelijk van meerdere factoren.

Wil je de speksteenkachel als hoofdverwarming, als bijverwarming of als een extra verwarming gaan gebruiken? Ook de plaats van de speksteenkachel is van belang. Datzelfde geldt voor het antwoord op de vraag hoe vaak de speksteenkachel gebruikt zal gaan worden. Al deze vragen maken jou wegwijs bij de zoektocht naar een geschikte warmtebron.

Wij vertellen met liefde over onze speksteenkachels. En doen dat graag in onze showroom. Daar kunnen wij onze toegevoegde waarde laten zien. Daar kunnen wij de speksteenkachels laten voelen. En dan word je verliefd…..

Wij hebben onder meer speksteenkachels geleverd in Diessen.

Enig resultaat