PELLETKACHELS

Maak kennis met de pelletkachels. Combineer de gezelligheid van een houtkachel met het bedieningsgemak van een gashaard. Dat is kort samengevat de kracht van een pelletkachel. Bekend maakt geliefd. En dat geldt ook voor deze duurzame warmtebron. Pelletkachels hebben een laag gebruik. Het eenmaal per week bijvullen van de houtpellets blijkt meestal voldoende.

DE KRACHT VAN PELLETKACHELS

Verwar de pellets niet met het woord pallets. Pellets zijn kleine samengeperste houtvezels die dienen als brandstof van de pelletkachel. Dus de houten constructie die gebruikt wordt voor het transportvervoer wordt hier niet mee bedoeld.

Ilvar 9 pelletkachel
Moderne Ilvar pelletkachel
Pelletkachel voor een warme zithoek
Gezellig zitkamer met een pelletkachel
Mooie pelletkachel in twee kleuren

 

DE PELLETKACHEL IN HET KORT

Handig, dát is de pelletkachel. Het gebruiksgemak is eenvoudig én bovendien is deze kachel programmeerbaar. Zowel de snelheid van de ventilator en de aanvoer van pellets is instelbaar. Datzelfde geldt voor de hoeveelheid warme lucht die door de ventilator wordt afgegeven. Bovendien is de temperatuur constant te houden. De pelletkachel ontsteekt automatisch en verwarmt de woning tot de vooraf ingestelde temperatuur. Ideaal dus voor het gebruik in een goed geïsoleerde woning.

PELLETKACHEL KOPEN?

Van plan om een pelletkachel te kopen? Let op! Laat je goed informeren. Technisch inzicht in de werking van deze kachel is onmisbaar. Datzelfde geldt voor het technisch inzicht over het rookkanaal en de veiligheid. Ook de manier en mate van onderhoud dient goed uitgelegd te worden. Wij waken voor veiligheid. Dat betekent dat onze warmte wél veilig is.

Daarnaast hebben wij kennis van de nieuwste technieken, manieren van branden en de uiteenlopende aansturingmogelijkheden. En we verklappen graag de subsidiemogelijkheden voor pelletkachels.
Bovenstaand overzicht geeft slechts een impressie van de verschillende pelletkachels die er zijn. Wij helpen graag bij het realiseren van jouw warme ideeën.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.