HOUTKACHEL INBOUW KOPEN

De warmte en comfort van het traditionele vlammenspel combineer je met een houtkachel inbouw. Deze kan je op subtiele wijze in het interieur verwerken. In tegenstelling tot een losstaande houtkachel kun je met een houtkachel inbouw ruimte besparen en een opgeruimde en afgewerkte look van je woonkamer behouden. In een modern interieur zorgt een houtkachel inbouw voor een fraaie uitstraling, ook als de kachel niet actief is. In de meeste gevallen heeft een ingebouwde houtkachel ook een hoger rendement dan een losstaande variant. Bij Graveka vind je verschillende houtkachels die geschikt zijn voor inbouw. Bekijk het assortiment op de website.

DE VOORDELEN VAN HOUTKACHEL INBOUW

De houtkachel inbouw is een zeer populaire kachel in moderne interieurs. Het inbouwen van een kachel levert namelijk een aantal prettige voordelen op. Je hebt verschillende mogelijkheden om je houtkachel in te bouwen op een manier die goed in jouw interieur past. Het vuurzicht van een kachel is de glasplaat of opening in de wand die de vlammen in je kachel zichtbaar maakt. Een losstaande kachel heeft doorgaans enkel een relatief klein voorvuurzicht. Bij een houtkachel inbouw heb je meer vrijheid, omdat je niet alleen een groter vuuraanzicht kunt realiseren, maar ook meerdere vuuraanzichten kunt gebruiken. Hoe groter het oppervlak van het vuuraanzicht is, des te hoger het rendement van je kachel wordt. Een houtkachel inbouw ziet er dan ook niet alleen heel fraai uit, het is ook nog eens zeer efficiënt.

SFEER EN WARMTE

Niets kan tippen aan de sfeer die brandend hout uitstraalt. Bij Graveka weten wij hoeveel dat waard is. De geur, de knusse warmte en de knisperende vlammen maken het plaatje helemaal af. Een houtkachel inbouw komt het best tot zijn recht in een modern interieur. Door het verwerken van de kachel in de wand, is er enkel een glasplaat zichtbaar wanneer de kachel niet actief is. Hierdoor ziet de kachel er altijd goed uit, ook als je deze maar enkele uren per dag stookt. Bij Graveka vind je houtkachels inbouw in alle soorten en maten, zo vind je altijd een kachel die bij jouw wensen past.

VRAAG OM ADVIES

Wil je een houtkachel inbouw kopen? Of ben je je nog aan het oriënteren en heb je nog niet besloten of je voor een inbouw of losstaande variant gaat? Wat voor soort kachel je ook kiest, je bent altijd verzekerd van warmte en een authentieke sfeer. Gebruik de voorbeelden op onze website ter inspiratie, of neem contact op voor advies. Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken en een geschikt oplossing te vinden. Zo zorgen wij voor warmte en gezelligheid in je woonkamer.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.