HOUTKACHELS

Liefhebbers van ‘echt vuur’ zweren bij de pure beleving van houtgestookte kachels. Het traditionele vlammenspel in een houtkachel vormt namelijk een prachtig geluid. En bovendien een aangename warmte. Dat geeft direct een gastvrije entree. Maak daarom kennis met onze talloze mogelijkheden op het gebied van houtkachels. Wij laten ze bovendien naadloos passen in jouw interieur.

Combineer ze bijvoorbeeld als onderdeel van een interieurproject. Omdat houtkachels soms zelfs losstaande items zijn, kun je er niet omheen. Zo introduceer je een statement in jouw interieur. Wij verwarmen je graag met onze ideeën. Misschien heb je zelf al een aantal mooie plannen. Deel ze met ons, zodat wij kunnen bouwen aan de kracht van jouw houtkachel.

Ecosy Altech houtkachel
Barbas houtkachel BOX 55 met houtopslagmodule
Mooie houtkachel voor in de woonkamer
Houtkachel met rookkanaal
Houtkachel in de zitkamer
Ruimtelijke houtkachel
Witte houtkachel in de kamer
Mooi afgewerkte houtkachel
Sfeervolle houtkachel

OOK ZO’N WARME HOUTKACHEL?

Bovenstaand overzicht geeft slechts een impressie van de verschillende houtgestookte kachels die er zijn. Wij helpen graag bij het realiseren van warme ideeën.

HOUTKACHEL KOPEN?

Van plan om een houtkachel te kopen? Let op! Laat je goed informeren voordat je een houtkachel aanschaft. Technisch inzicht in de werking van dit apparaat is onmisbaar. Datzelfde geldt voor rookkanaal en de veiligheid evenals het technisch inzicht daarvan. Niet voor niets waken wij voor veiligheid. Dat zit in ons DNA. Het bewijs dat onze warmte wél veilig is.

Toont alle 2 resultaten