GEVELKACHELS

Geen schoorsteenkanaal? En toch het gemak van een ‘gaskachel’? Dan is een gevelkachel ideaal. Gevelkachels zijn namelijk gaskachels die geen schoorsteenkanaal nodig hebben. Vaak zie je dat gevelkachels toegepast worden in bijvoorbeeld stacaravans of vakantiewoningen. In oudere huizen ontbreekt het vaak aan centrale verwarming. Een gevelkachel wordt dan ingezet als plaatselijke verwarming, zoals in een badkamer of slaapkamer.

Gevelkachel

WAT IS EEN GEVELKACHEL

Een gevelkachel dankt zijn naam aan de werking via een geveldoorvoer. Via deze geveldoorvoer gaan de rookgassen naar buiten. De benodigde zuurstof haalt deze via het andere kanaal in de muurdoorvoer. Gevelkachels schaf je vooral aan vanwege het gebruiksgemak en bedieningsgemak. De vormgeving van een gevelkachel is verder ‘gewoon’ te noemen.

EEN GEVELKACHEL KOPEN?

Ben je van plan om een gevelkachel te kopen? We leggen de voor- en nadelen van gevelkachels graag uit. Misschien biedt een gevelkachel voor jouw warmtevraag de ultieme oplossing. Het is ook mogelijk dat een andere warmtebron betere oplossingen geeft of zelfs goedkoper is. Warmtecomfort, dat is een vak apart. We informeren en helpen je graag!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.