GASKACHELS

Gaskachels laten je genieten van warmte zonder gedoe met hout. Gaskachels creëren namelijk direct warme sfeer. Met slechts één handbediening. Een gaskachel brengt je snel in ’the mood’. Gaskachels vragen niet om het bewerkelijke van een houtvuur. De enige voorwaarde die een gaskachel stelt is de brandstof gas in combinatie met zuurstof. Tijd om het vuurtje aan te wakkeren. Tijd voor de brandende liefde voor een gaskachel.

HET GEMAK VAN EEN GASKACHEL

Faber Blokhus gaskachel
Bellfires BOX gas 65
Verschillende maten gaskachels
Prachtige gaskachel in de woonkamer
Gaskachel in de zitkamer

GASKACHELS ZIJN GEWILD!

Gaskachels zijn hot. Soms geldt dat ook voor de prijzen van een gaskachel. Ze zijn er in allerlei klassen en uitvoeringen. Warmte moet veilig zijn. Koop daarom nooit een gaskachel zonder de juiste informatie. Datzelfde geldt voor de technische installatie ervan. Alleen een kundige en erkende professional mag een gaskachel installeren. En dat is precies de reden waarom een prijsopgaaf van een gaskachel zo moeilijk is. Een en ander is vaak situatieafhankelijk. Samen kijken we naar de situatie en de perfecte gaskachel voor de woning.

EEN GASKACHEL KOPEN?

Van plan om een gaskachel te kopen? Laat je dan juist en eerlijk voorlichten. Ook over de noodzakelijke eisen van minimale ventilatie. Technisch inzicht in de werking van een gaskachel is onmisbaar. Datzelfde geldt voor het technisch inzicht van het rookkanaal en de veiligheid. Ook het onderhoud van zo’n kachel dient goed uitgelegd te worden. Wij waken beslist voor veiligheid. Dat betekent dat onze warmte en de warmte van onze gaskachels wél veilig is.

Daarnaast hebben wij de nieuwste kennis van de laatste ontwikkelingen, manieren van branden en de uiteenlopende aansturingmogelijkheden. Wij helpen graag bij het realiseren van jouw gaskachel.

Bovenstaand overzicht geeft slechts een indruk van de verschillende gaskachels die er zijn. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om het huis te verwarmen.

Wij hebben onder meer gaskachels geleverd in Duizel.

Toont alle 2 resultaten