CV KACHELS

Wist je dat je een kachel aan kan sluiten op vloerverwarming? En weet je dat je een kachel als centrale verwarming kan laten werken? Dat kan met een cv kachel. De stijging van energiekosten leidt naar een steeds hogere vraag naar alternatieve verwarmingsmogelijkheden. De cv kachels zijn een milieuvriendelijke oplossing voor dit energierijke vraagstuk.

Het assortiment cv kachels groeit met de dag. Vooral het assortiment dat eenvoudig gecombineerd kan worden met een bestaande installatie. Zo kun je cv kachels aansluiten op reeds bestaande radiatoren binnenshuis. Of op bestaande vloerverwarming. En dat geldt voor elke kamer thuis. Dat is het voordeel van een cv kachel gekoppeld aan een centrale verwarmingsinstallatie.

Cv kachel met ingebouwde houtopslag
Cv kachel met schouw
Strak afgewerkte cv kachel
Sfeer in de kamer met een cv kachel
Prachtige cv kachel

SLIM, EEN CV KACHEL

Schonere en een efficiëntere verbranding met tegelijkertijd meer warmte in het cv systeem? Als leverancier van cv kachels weten wij waar we over praten. Uiteraard dienen we eerst af te stemmen welke ruimtes er verwarmd dienen te worden. Zodra dat bekend is, gaan we op zoek naar het bijpassende vermogen. Dat vraagt dus om maatwerk.

Aan de hand van een aantal factoren berekenen we het noodzakelijke vermogen. De verwarmingscapaciteit is situatieafhankelijk. De isolatiewaarde van de woning speelt hierbij ook een belangrijke rol. Aan de hand van die berekeningen hebben we de keuze uit modellen met een bepaald vermogen. Ondercapaciteit is de verkeerde investering. Vanzelfsprekend gaan we op zoek naar de beste investering voor een aangenaam warm thuis.

EEN CV KACHEL KOPEN?

Wie van plan is om een cv kachel te kopen, denkt eerst na. Dat vraagt om tijd. De aanschaf van een cv kachel doe je niet ‘even’. De keuze van een geschikte kachel is namelijk afhankelijk van tal van factoren.

Als erkend installateur van cv kachels informeren we jou over alle hoofdzaken en details. Want details, die laten het verschil zien en voelen. Een huis wordt pas warm als het aangenaam is. Wij geven vuur vorm en dus warmte. Samen met jou.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.