Tulikivi speksteenkachel Raita 18

De massieve speksteenkachels van Tulikivi zijn warmteaccumulerende houtkachels, die u slechts een paar uur hoeft te stoken voor 24 uur warmte. De Tulikivi speksteen is bijzonder goed in staat veel warmte op te slaan in een klein volume. De steen is bovendien hittebestendiger dan metaal. Deze kachel biedt modern comfort en kwaliteit. Door de gelijkmatige en milde warmte afgifte zijn de speksteenkachels perfect voor een gezin met jonge kinderen. Zo kunt u veilig genieten rond de kachel, met het hele gezin!

De Raita 18 is een strakgelijnde, moderne speksteenkachel, ontdaan van alle overbodige franje. U kunt kiezen uit een kacheloppervlak van gladde, gegroefde of door watersnijden van een patroon voorziene Grafia speksteenplaten. De grote vierkante kacheldeur is voorzien van dubbel glas, waardoor de warmte zacht en geleidelijk de kamer binnenkomt. Het achterste deel van de handgreep is gemaakt van hout.

Wilt u ook de zachte warmte van de Raita 18 in uw huis? Maak een afspraak met onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden die deze speksteenkachel u biedt!

Categorie:

Beschrijving

Adviesprijs vanaf € 12.070,=
Productnaam Tulikivi speksteenkachel Raita 18
Categorie Speksteenkachel
Merk Tulikivi
Type Raita 18
Brandstof Speksteenkachel hout en pellets