TERRASHAARDEN

Met terrashaarden brengen wij warmte buiten. Outdoor genieten fris? Integendeel. Zwoele avonden maak je voortaan zélf, met een stijlvolle tuinhaard. Tuin en haard dus. Zo brengen we sfeer buitenshuis.

TUIN- & TERRASHAARDEN

Ook hebben we terrashaarden mét barbecue ineen. Wij delen graag al onze zwoele ideeën. Bovendien denken we mee. Zodat een terrashaard vloeiend opgaat voor een optimale tuinbeleving. Zie jij jezelf al zitten op eigen terras? Genietend van een cocktail of een warme chocomel? Want ook in de winter bieden terrashaarden een warme deken. Met een haard op het terras is het buiten écht genieten, bijna ongeacht temperatuur.

Wijnvat met gezellig tafelvuur
Vuurtafel sfeervol in een wijnvat
Vuurtafel op maat
Verplaatsbare terrashaard
Terrashaard op het terras
Terrashaard met houten uitstraling
Sfeervolle vuurtafel
Ronde terrashaard
Ingebouwde terrashaard
Heerlijk genieten bij de terrashaard

TERRASHAARDEN GAS

Hout of op gas? Beide brandstofrijke werelden zijn mogelijk. Er is een ongekende keuze uit verschillende materialen en designs wanneer het gaat om terrashaarden. Liever modern en strak? Of robuust en stoer? Een rvs-terrashaard? Of misschien wel een Mexicaanse twist? Wij laten je graag alle mogelijkheden zien. Zodat jij extra kunt genieten buitenshuis. Bij ons op de koffie en straks in jouw eigen tuin.

VUURTAFEL

Wat is gezelliger dan ’s avonds lang buiten zitten in de zomer? Al eens aan een tafelvuur gedacht? De branders zijn direct klaar voor gebruik en benaderen het vlammenspel van een houtgestookt vuur. Deze vuurtafels maken we voor jou op maat.

TERRASHAARD KOPEN?

Ben je van plan om een terrashaard te kopen? Kom dan langs. Wij helpen je graag. Dat begint altijd met een heerlijk kopje koffie. Want tijdens een goed gesprek ontstaan de mooiste ideeën. Misschien heb je al een mooi plan? Neem jouw favoriete plaatje mee, zoals uit een woon- of tuinmagazine. Wij maken tijd voor je en realiseren jouw warme dromen.

Toont alle 10 resultaten