OPEN HAARDEN

Van plan om een haard te kopen? Vanzelfsprekend dient er sprake te zijn van een vonk. Sinds de oertijd is de mens al gefascineerd door vuur. Vuur is een van de vier elementen van de natuur. Vuur heeft karakter. Open haarden bieden de toeschouwer een waanzinnig boeiend schouwspel. En dan word je verliefd…..

ONZE OPEN HAARDEN

Wij beheersen de kennis van vuur en warmteontwikkeling. En geven vuur vorm. Wij weten welke ingrediënten er nodig zijn om open haarden mooi te laten branden. Het gaat om de juiste balans tussen licht en warmte. Die kennis zetten wij dan ook graag in bij onze open haarden. Om vervolgens te kunnen genieten van een droom van een haard. Het plaatsen van een schouw geeft de open haard de uitstraling die past bij de kamer.

Sfeervolle openhaard
Openhaard voor een gezellige zithoek
Openhaard met klassieke schouw

WAT IS EEN OPEN HAARD?

Wie naar het woord ‘open haard’ kijkt, ziet direct het eerste woord. De naam zegt het al. Het haardvuur staat dus in een open verbinding met de rest van de woonkamer. Open haarden bieden dus sfeer en enkel gezelligheid. Heb je liever een gesloten haard? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod dichte haarden. Of overweeg een open haard op gas.

OPEN HAARD KOPEN?

Ben je van plan om een open haard te kopen? Wij vinden het belangrijk om te weten hoe je leeft. Of je een gezin hebt. En wat je belangrijk vindt op het gebied van wonen of werken. Zo kunnen wij optimaal met je meedenken, op zoek naar warmte. Op zoek naar een ideale haard. Wij wakkeren het vuurtje graag aan.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.