MAATWERK HAARDEN

Stijlvolle warmte mag in een hedendaags interieur niet ontbreken. Warmte is tegenwoordig de basis voor vele woondromen. Of zoals we zelf zeggen: ‘warmte is het hart van een thuis!’ Ontdek daarom de interieurmogelijkheden van onze maatwerk haarden.

Naast technische vakkundigheid hebben wij ook interieurkennis in huis. Hét kenmerk van een maatwerk haard is dat de creatie naadloos past in jouw interieur. De mooiste interieurideeën verfijnen we treffend met onze maatwerk haarden. Want warm en comfortabel wonen, dat voelt goed.

VOORBEELDEN VAN MAATWERK HAARDEN

Zoveel mensen, zoveel interieurwensen. Combineer een maatwerk haard met een flat screen of creëer een stijlvolle ruimte voor houtopslag. Omlijst de maatwerk haard met een pracht van een boekenkast. Mooi in staal, van hout, in leer of een betonlook uitvoering. Wij delen alvast de mooiste ideeën.

Maatwerk haarden brengen een interieur tot leven. We laten ze zien in onze projecten. Een zoektocht naar een maatwerk haard vraagt namelijk om inspirerende vondsten. Ook onze showroom onthult de mooiste interieuroplossingen. Kom gerust eens sfeerproeven.

Maatwerk haarden, inbouw houthaard
Maatwerk haarden Graveka Diessen
Maatwerk haarden

ONTDEK ONZE MAATWERK HAARDEN

Passie voor ‘warm wonen’ zit ons in het bloed. Wij verrassen je graag. Interieurontwerpen kunnen we zelfs in een fotorealistische tekening visueel tot leven brengen. En heel handig, dankzij ons eigen atelier kunnen we van alles maken. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met zowel technische uitdagingen als mogelijkheden.

Bij het realiseren van een maatwerk haard denken we in oplossingen. We brengen de warmte thuis, samen met onze eigen mensen. Wil je een maatwerk haard? Deel gerust jouw ideeën. We denken mee en nemen de tijd, dat noemen we letterlijk maatwerk.

MAATWERK HAARD KOPEN?

Wij helpen graag bij het realiseren van hartverwarmende ideeën. Bovenstaand overzicht geeft slechts een indruk van de verschillende maatwerk haarden die er mogelijk zijn. Wij willen onze warmte graag laten voelen. Ons gaat het namelijk altijd om een eerlijk en vooral goed advies.

De aanschaf van een maatwerk haard is altijd situatie- en productafhankelijk. Vandaar dat wij via deze weg geen prijsberekening kunnen doen. Bovendien horen wij graag van onze klanten wat ze misschien zelf kunnen of willen doen. Die investering betaalt zich direct terug. Dat noemen wij warmte voor elkaar.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.