INBOUWHAARD HOUT KOPEN

De warmte en comfort van het traditionele vlammenspel combineer je met een inbouwhaard hout. Deze kan je op subtiele wijze in het interieur verwerken. In tegenstelling tot een losstaande houtkachel kun je met een inbouwhaard hout ruimte besparen en een opgeruimde en afgewerkte look van je woonkamer behouden. In een modern interieur zorgt een inbouwhaard hout voor een fraaie uitstraling, ook als de haard niet actief is. In de meeste gevallen heeft een ingebouwde haard ook een hoger rendement dan een losstaande variant. Bij Graveka vind je verschillende houthaarden die geschikt zijn voor inbouw. Bekijk het assortiment op de website.

DE VOORDELEN VAN INBOUWHAARD HOUT

De inbouwhaard hout is een zeer populaire haard die geschikt is voor plaatsing in zeer uiteenlopende interieurs. Het inbouwen van een haard levert namelijk een aantal prettige voordelen op. Je hebt verschillende mogelijkheden om je inbouwhaard hout in te bouwen op een manier die goed in jouw interieur past. Het vuurzicht van een inbouwhaard wordt gecreëerd door een glasplaat die de vlammen in je haard zichtbaar maakt. Een losstaande haard heeft doorgaans enkel een relatief klein voorvuurzicht. Bij een inbouwhaard hout heb je meer vrijheid, omdat je niet alleen een groter vuuraanzicht kunt realiseren, maar ook meerdere vuuraanzichten kunt gebruiken. Hoe groter het oppervlak van het vuuraanzicht is, des te hoger de capaciteit van je haard wordt. Een inbouwhaard hout ziet er dan ook niet alleen heel fraai uit, het is ook nog eens zeer efficiënt.

Inbouw houthaard Best met meubel op maat en houtnis op maat gemaakt
Inbouw houthaard met stalen frame op maat gemaakt in Diessen
Doorkijk inbouwhaard houtgestookt

SFEER EN WARMTE

Niets kan tippen aan de sfeer die brandend hout uitstraalt. Bij Graveka weten wij hoeveel dat waard is. De geur, de knusse warmte en de knisperende vlammen maken het plaatje helemaal af. Een inbouwhaard hout kan verwerkt worden in een strak en modern interieur  of als alternatief voor een open haard in een traditionele schouw. Je kunt een inbouwhaard hout zelfs in een meubel plaatsen, je creativiteit is de enige beperking. Door het verwerken van de inbouwhaard in de wand of meubel, is er enkel een glasplaat zichtbaar wanneer de haard niet actief is. Hierdoor ziet de haard er altijd goed uit, ook als je deze maar enkele uren per dag stookt. Bij Graveka vind je inbouwhaarden hout in alle soorten en maten, zo vind je altijd een haard die bij jouw wensen past.

VRAAG OM ADVIES

Wil je een inbouwhaard hout kopen? Of ben je je nog aan het oriënteren en heb je nog niet besloten of je voor een inbouw of losstaande variant gaat? Wat voor soort haard je ook kiest, je bent altijd verzekerd van warmte en een authentieke sfeer. Bekijk de voorbeelden op onze website of kom langs in onze showroom voor inspiratie, of neem contact op voor advies. Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken en een geschikte oplossing te vinden. Zo zorgen wij voor warmte en gezelligheid in je woonkamer.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.