BIO-ETHANOL HAARDEN

Heb je altijd al een warme en sfeervolle haard willen hebben, maar werd je tegengehouden door het gebrek aan een schoorsteen of zorgen om de invloed op het milieu? Bio-ethanol haarden hebben geen rookkanaal nodig en branden op de volledig biologische brandstof bio-ethanol. Dit type haard is daarom geschikt voor woningen waar geen rookkanaal geïnstalleerd is, maar dat is niet de enige reden om voor bio-ethanol haarden te kiezen. De echte vlammen die in deze haard te zien zijn geven veel warmte af en zorgen voor de authentiek sfeer die je van een haard verwacht.

DE VOORDELEN VAN BIO-ETHANOL HAARDEN

Een groot voordeel van een bio-ethanol haarden is al genoemd: een rookkanaal of gasaansluiting is niet nodig. Een bio-ethanol kan dus in iedere kamer in een huis geplaatst worden, zelfs als je in een appartement woont. Heb je altijd al een haard in je kantoor of loungeruimte willen hebben? De bio-ethanol haard is de oplossing. Als je een beetje handig bent bouw je de haard zelf in. Dit type haard heeft niet veel frisse lucht nodig, maar een ventilatie is wel gewenst. Je kunt eventueel de deur of het raam regelmatig even openzetten om voor de aanvoer van zuurstof te zorgen. Een bio-ethanol haard is geschikt voor een buiteninstallatie. Zo kun je ook lekker warm buiten zitten als de zon al lang onder is.

DE BRANDSTOF

De brandstof bio-ethanol maakt dit type haard erg duurzaam. Bio-ethanol wordt gemaakt van mais, tarwe, suikerbieten en rogge. Dit maakt de brandstof bovendien relatief goedkoop. De brandstof is een biologische, schone en veilige vloeistof die gemakkelijk te verkrijgen is. Bij de verbranding komt waterdamp en een kleine hoeveelheid onschadelijke kooldioxide vrij. U vult de haard eenvoudig bij en bent dan weer verzekerd van een avond vol warmte en sfeer. Hoe hoger je de temperatuur van de bio-ethanol haard zet, des te hoger is het brandstofverbruik.

UW EIGEN HAARD KOPEN

Ben je van plan om een bio-ethanol haard te kopen? Kom dan eens langs bij Graveka Diessen. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze. Onder het genot van een bakje koffie horen wij graag jouw verhaal. Hoe en met wie woon je en welke verwachtingen heb je bij een haard? We stellen deze vragen zodat we optimaal met je mee kunnen denken. Ook adviseren we over de verschillende mogelijkheden die je hebt en hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.