HAARDEN

Wie op zoek is naar een haard, ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Haarden zijn er in allerlei soorten en maten. Voor binnen en voor buiten. Is er sprake van een vonk? Gegarandeerd dat het zomaar liefde op het eerste gezicht kan zijn. Van plan om een haard te kopen? De keuze in de wereld van de haarden is enorm.
Ga je voor een slank model of zoek je het liever in de breedte? Uiterlijk is belangrijk, het innerlijk misschien wel meer. En dus leggen we graag uit welke soorten haarden er zijn. En waar de belangrijkste verschillen liggen.

HARTVERWARMDE HAARDEN

Wij hebben kennis van vuur en warmteontwikkeling. En weten hoe we een haard mooi kunnen laten branden. Zodat onze klanten kunnen blijven genieten van een droom van een haard. Die kennis zetten wij dan ook graag in bij onze terrashaarden, maatwerk haardenopen haarden, gashaarden, houtgestookte haarden en elektrische haarden.

Ingebouwde haard
Elektrische haarden
Haard in de eetkamer
Haard opgenomen in het interieur
Haard in de zitkamer

HAARDEN – INBOUWHAARDEN

Haarden, zoals inbouwhaarden zijn vaak voorzien van een liftdeur. Hierdoor wordt een afgesloten haard gecreëerd, maar kan ook als openhaard gestookt worden. Voordeel is dat de haard als openhaard gestookt kan worden wat veel sfeer meebrengt. Als u weg moet of naar bed wilt kunt u gewoon de deur van de inbouwhaard naar beneden doen om zo een afgesloten haard te creëren. U hoeft dus niet te wachten tot het vuur gedoofd is. Daarnaast bestaan er ook inbouwhaarden voorzien van een draaiende deur. Wij leveren uitsluitend houtgestookte inbouwhaarden van het merk Barbas en Kal-fire.

HAARDEN – INZETHAARDEN

Een inzethaard is speciaal ontwikkeld om geplaatst te worden in de stookopening van een bestaande open haard. Kiest u voor een inzethaard, dan kiest u voor de sfeer van een open haard én voor het rendement van een zuinige kachel. Een inzethaard van onverwoestbare topkwaliteit die een deur heeft met een groot glasoppervlakte. Hierdoor kunt u genieten van een vrij zicht op het vuur. Wij leveren uitsluitend houtgestookte inzethaarden van het merk Barbas, Wanders & Firo.

Toont alle 13 resultaten