• Home
  • 5 Sterren specialist

Alles Voor een tevreden klant

Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Als erkend 5-sterren specialist is dit onze meerwaarde:

*Goed advies Wij verstaan ons vak en delen onze kennis graag met u. Wellicht komen we samen tot ideeën, welke nog beter zijn dan uw oorspronkelijke wens. Wij adviseren u graag en aarzel niet om een vraag te stellen. We hebben liever dat u 10 keer meer bij ons aan klopt met vragen, dan dat u met een onbeantwoorde vraag blijft zitten. Geen probleem, wij maken graag tijd voor u!

*Vakmanschap Door onze ervaring kennen wij het klappen van de zweep. Er is altijd een oplossing.

*Kwaliteit Wij willen graag achter al onze leveringen kunnen staan. Dit kan alleen door zorgvuldig en nauwkeurig voor u te werken. Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd.

*Service Bij ons is ouderwetse service nog heel normaal. Wij lopen graag wat harder voor u, mocht dat nodig zijn. Ook nadat de factuur is betaald staan we graag voor u klaar en lopen we nog net zo hard.

*Garantie Als 5-sterrenspecialist garanderen wij u service en kwaliteit. Helaas kan er toch wel eens iets aan de hand zijn waardoor er iets niet geheel in orde is. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, lossen we dit uiteraard graag snel voor u op.

U kunt desgewenst onze erkenning controleren op: www.5sterrenspecialist.nl

Gratis advies op maat

Wanneer u een kachel, openhaard of schouw in huis wilt halen is een goed advies goud waard. Graveka geeft vuur vorm. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Neem contact met ons op

©Copyright: www.5sterrenspecialist.nl
Graveka Diessen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 457 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist